Mândra Chic este o mică întreprindere socială care creează zestre contemporană, sub formă de manifest cultural! Mândra Chic se implică activ în comunitatea din care face parte, prin intermediul celor 3 proiecte: Muzeul de Pânze și Povești, proictul internațional de călătorie "Suveica Mamei Ruța în jurul lumii" și Atelierele de Vară - dedicate, gratuit, copiilor din sat.

duminică

Mic indrumar de comanda online


https://mandrachic.blogspot.com/search/label/Aplicatii%20individuale%20panze%20unicat


http://mandrachic.blogspot.com/search/label/Panze%20reproduse%20la%20comanda


http://mandrachic.blogspot.com/search/label/Aplicatii%20pentru%20set%20de%20cuplu%20si%20familie


http://mandrachic.blogspot.com/2011/03/traista-lait-motiv-al-tarii-fagarasului.html

  ---

  Voucherele ne salveaza intotdeauna. Va grabiti? O comanda personalizata necesita timp, rabdare si atentie la detalii. Daca va grabiti, cea mai buna solutie este sa faceti cadou persoanei dragi un Voucher Mandra Chic. Cel care il va primi isi va putea face piesa de zestre contemporana pe care o va dori (pernita, traistuta, tricou, sort de bucatarie, etc) pe gustul sau. Scrieti-ne un email la contact@tarafagarasului.eu si personalizam impreuna gift cardul nostru special. Pret 17o / 270 ron (include produsul si taxa de livrare) Voucherul poate fi livrat de la noi din atelier, in format fizic, direct destinatarului, cu un curier rapid, sau poate fi trimis in format electronic.

  ----------

    (va stam la dispozitie, pe email sau la telefon, pentru lamuriri

   de luni pana vineri intre orele 10.00 si 17.00 )


  contact@tarafagarasului.eu
  0784222482

  -------------------------------------------------


  alte precizări 


   În cadrul campaniei de recuperare, preţuire, promovare, celebrare urbană & contemporană a pânzei de calitate, cu poveste şi destin, adunăm  şi salvăm aplicaţiile din lăzi de zestre vechi, colecţii bătrâne dar îngrijite, din dulapuri şi poduri prăfuite de timp sau cotloane uitate!  Sau cream altele noi, in atelier, dupa izvoade vechi atent studiate, sau inovand. Cu alte cuvinte, facem #zestrecontemporana

   Produsele noastre nu sunt perfecte ca finisaje, deoarece sunt lucrate manual, nu industrial. 
  Foarte important: se spală cu mâna, în apă rece şi se tratează cu respect şi  preţuire -  unele aplicaţii au vechime chiar şi de peste 100 de ani (perioadă în care nuanţele erau obţinute din coloranţi naturali)

  Tricoul, perna, sau şorţul bază sunt doar un display pe care încercăm permanent să îl îmbunătățim. Ne dorim să redăm pânzei tradiţionale, simbolurilor şi vorbelor autentice româneşti, valoarea şi preţuirea pe care le merită. Tocmai de aceea ne adresăm doar celor care înţeleg această poveste şi rezonează întru totul cu ea. Promovăm, de fapt, bucăţica de ţesătură şi vorba brodată pe ea (uneori săptămâni întregi), cu povestea lor cu tot, în aşa fel încât acestea să poată să fie recuperate, păstrate şi reinterpretate, la nesfârşit, în funcţie de imaginaţia şi nevoia fiecăruia de autentic, de bucurie!


  Produsele noastre  fac parte dintr-un proiect social. Vânzarea acestora sprijină  construcția Muzeului de Pânze și Povești din satul Mândra, realizarea atelierelor de vară - care sunt dăruite gratuit copiilor din sat și ajută la suplimentarea veniturilor pentru femeile cu care lucrăm.