Mândra Chic este un concept complex, care cuprinde ATELIERUL ȘEZĂTOARE - în cadrul căruia se creează piese de zestre contemporană sub formă de manifest cultural, inspirate de simbolistica și tradiția românească, SUVEICA MAMEI RUȚA ÎN JURUL LUMII - un proiect internațional de călătorie cu peste 1 milion de km în portofoliu, MUZEUL DE PÂNZE ȘI POVEȘTI – mic centru cultural și spațiu de expunere pentru colecții etnografice, de artă vizuală sau de tip cultural fashion, gazdă pentru campanii sociale, civice și de mediu, burse de educație și ateliere de creație și dezvoltare pentru copiii și adulții din comunitate, proiecte de identitate culturală locală.

duminică

Mic indrumar de comanda online


Cum comanzi? 

Dacă dorești o comandă personalizată, configurată special pentru tine, te rugăm să iei în considerare faptul că asta însemnă răbdare și detalii. Pentru a întocmi, împreună, o fișa de producție completă, care să fie dată în lucru în atelier după ce o veți confirma, vă rugăm să scrieți un email la contact@tarafagarasului.eu și să răspundeți la toate întrebările de mai jos! Mulțumim pentru înțelegere.



Voucher / Tricou / Hanorac / Haine copii (modele AICI)/  Pernă decor (pernă clasică, pernă colț românesc, pernă păpușă)  / Șorț de bucătărie / Insigne handmade / Sacoșă de pânză / Suport textil de farfurie / Față de masă / Batistă de buzunar / Cămăși ( modele AICI)
 

Tricou
: alb, bleumarin, gri, galben, albastru regal, rosu, verde, galben, portocaliu
Hanorac: roșu,  gri, bleumarin, albastru regal, verde sticlă
 Piese copii: alb, bleumarin 
 Șorțuri de bucătărie: bleumarin, albastru, roșu, verde, vișiniu



Decupat (recomandat tricourilor feminine)
 nedecupat sau polo (doar pentru varianta masculină)





Vă rugăm să consultați cu atenție măsurătorile de AICI pentru a alege mărimea potrivită.
Pentru copii vă rugăm să precizați vârsta copilului și măsurați astfel: distanța între umeri spate, lățimea peste piept – de la subraț la subraț, lungime produs și lungime mânecă, dacă este cazul


Conceptul Mândra Chic presupune mix de broderie lucrată manual cu mesaj brodat mecanic.  Scrieți mesajul corect, așa cum doriți să apară pe produsul de zestre contemporană comandat. Puteți comanda orice mesaj decent, nu mai lung însă de 30-35 caractere. În cazul în care textul este compoziție proprie, ne-am bucura să avem acceptul vostru să îl mai folosim și pentru alți clienți care este posibil să rezoneze cu el (mulțumim pentru generozitate) Te poți inspira din lista noastră de mesaje de AICI 


De regulă sugerăm să lăsați la latitudinea atelierului să potrivească nuanțele cu cele ale broderiei manuale. Dacă doriți o anumită culoare, vă rugăm să precizați 


        Vă rugăm alegeți broderia dintr-una dintre colecțiile disponibile în atelier 


- - Broderii unicat pentru tricouri ( timp de execuție de aproximativ 14 zile) găsiți AICI (alegeți dintre cele disponibile și precizați codul )
    
- Pânze pentru hanorace găsiți AICI (alegeți dintre cele disponibile și precizați codul)


- Modele și broderii  pentru copii AICI (alegeți dintre cele disponibile și precizați codul) 

- Printuri upcycling  AICI




De regulă sugerăm să lăsați la latitudinea atelierului să poziționeze broderia. Dacă doriți o anumită poziționare, vă rugăm să precizați!


Ramburs la primirea coletului 
Transfer bancar


Codul de client se generează, la cerere, în cazul în care ați avut deja două comenzi la noi. Dacă îl aveți, puteți beneficia, la fiecare comandă, de diverse discounturi dedicate doar clienților fideli Mândra Chic (între 10 si 20%, cu excepția Voucherelor și a produselor reduse deja) Vă rugăm precizați codul de client! 


Pentru a putea expedia comanda în condiții bune avem nevoie de următoarele informații: numele persoanei de contact, numărul de telefon al acesteia, adresa de livrare (localitate, județ, stradă, număr, bloc/clădire, etaj, apartament)


Persoană fizică (adresa)
Persoană juridică (datele firmei)



 Vă rugăm să notați în email alte observații!

-----





Expedierea din atelier se face prin Fan Courier între 10 și 30 de zile de la plasarea comenzii (în funcție de gradul de încărcare al atelierului și tipul broderiei alese – data estimată de expediere va fi trecută în fișa de producție pe care o veți primi după plasarea comenzii și pe care o agreăm împreună)

 Prețul afișat pentru fiecare produs în parte NU conține taxa de livrare Fan Courier (aproximativ 21 ron în zonele de acoperire Fan )



Piesele personalizate nu se pot returna! 


----

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii 
de luni până vineri, între 10.00 - 17.00
contact@tarafagarasului.eu
0784222482