Mândra Chic este o mică întreprindere socială în cadrul Muzeului de Pânze și Povești, care creează zestre contemporană, sub formă de manifest cultural! Mândra Chic însemnă slow fashion, produs local, făcut pe îndelete, original și asumat, înseamnă design autentic și responsabil, lucru manual care însumează sute de ore de dichis și bună rânduială, pledoarie pentru consumul de produs românesc și susținerea micului artizan local. Mândra Chic înseamnă conceptul inovativ, introdus în anul 2009 pe piața românească, care mixează bucățele de broderii - uneori chiar de patrimoniu, cu vorbe brodate din folclorul vechi sau contemporan. Mândra Chic înseamnă implicare în comunitățile din care face parte (Țara Făgărașului și Țara Silvaniei), sub formă de locuri de muncă, exerciții de implicare civică, burse sau ateliere de creție dedicate gratuit copiilor. Mândra Chic înseamnă proiectul internațional de călătorie “Suveica Mamei Ruța în jurul lumii”, care are în portofoliu aproape 1 milion de km. Mândra Chic însemnă colecții etnografice, de cărți poștale cu povești, suveniruri, piese de zestre contemporană, cadouri românești emblematice, educație și dezvoltare locală!

duminică

Acesta este un mic indrumar de comanda online


---


VOUCHER (gift card special); Tricou Fain UNICAT (cu panze si vorbe brodate); Hanorac (toamna/iarna)  haine de copii (rochite sau camasute) perne decor (cu panze si vorbe brodate); colt romanesc (perna decor speciala); mandrute (insigne hande-made); sort de bucatarie (cu panze si vorbe brodate); Traista de acasa (sacosa din panza, cu inima cusuta la voi acasa...); Suporturi textile pentru farfurii, cu buzunare personalizate pentru tacamuri.

Tricou alb (bumbac 100% - intra putin la apa dupa prima spalare / 160 g/m); Hanorac: rosu, bleomarin sau gri ; Camasute si rochite copii: alb sau nature; huse de perne si aplicatii de aici; sorturi baza de aici
 Tricou decupat la gat, sau nedecupat (ptr. barbati avem si varianta polo)


 
 Marime, masculin sau feminin.  Mai jos aveti un tabel cu dimensiuni, pe care va rugam sa il consultati cu atentie inainte de a da comanda. Singurele modificari ce pot fi aduse sunt in ceea ce priveste lungimea (pot fi scurtate) Atentie, bumbacul 100% intra putin la apa dupa prima spalare. Hanoracele sunt unisex, nu treceti cu vederea  Pentru rochite si camasute va rugam precizati: varsta si marimile copilului (distanta intre umeri spate, latime peste piept, lungime produs si lungime maneca) Tricouri pentru copii  - pana in 12 ani nu facem decat personalizari cu tricoul clientului.


Text corect, cu diacritice. Se poate broda mecanic orice text doriti, nu mai lung de 30-35 caractere, in functie de produs. In cazul in care textul este compozitie proprie si nu doriti sa ramana in portofoliul nostru, pentru a mai fi folosit si de alti clienti care rezoneaza cu acest tip de mesaj, va rugam sa precizati acest lucru! 


 Sugeram sa lasati la latitudinea atelierului sa potriveasca nuantele; daca doriti totusi ceva in mod deosebit, va rugam sa precizati.


 Sugeram sa lasati la latitudinea atelierului sa gaseasca cea mai buna pozitionare – avand in vedere mai multi factori directi; daca doriti totusi ceva in mod deosebit, va rugam sa precizati.

 

Alegeti o panza care va place din colectiile noastre pe care le regasiti exclusiv in link uri de mai jos 
 Se va atasa imaginea panzei alease la emailul final de comanda.


  1. - Broderii vechi, in stoc, unicat (aplicatii  in valoare de 158 ron, cu deadline de executie 10-14  ZILE)  AICI
  2. Broderii SPECIALE, realizate in atelier   (aplicatii in valoare de 200-250 ron, cu deadline de executie intre 4 si 5 sapatamani ) AICI  
  3.  Tesaturi si cusaturi pentru Hanorace AICI
  4.  Seturi pentru tricouri de cuplu sau familie  (aplicatii set in valoare de 280 - 390 ron, cu deadline de executie 2-3 saptamani) AICI 
  5. - Huse baza si aplicatii pentru pernele decor   AICI 
  6. - Baza pentru sorturi de bucatarie   AIci
  7. Ne poti trimite panza din zestrea ta, cu care putem personaliza piese de zestre contemporana. Chiar poti plati tricoul cu alte bucatele de zestre de acasa de la tine, pe care le va evalua atelierul nostru:) 


Tricouri adulti: intre 158 si 250 ron 
(Personalizare tricou cu panza clientului: 100 ron)
HANORACE: 250/300 ron
 Tricouri copii: doar personalizare, cu tricoul clientului: 75 ron
Suporturi textile de farfurie cu buzunar aplicat: 80 ron/bucata
   Rochite fetite: 200 ron 
Camasute baietei:180 ron
 Sorturi de bucatarie: 118 ron 
 Perne decor: 1oo-200 ron
  Traiste: 100 - 150  ron
Personalizari speciale: taxa suplimentara intre 25 si 50 ron 
Taxa de urgenta intre 30 si 100 ron (in functie de gradul de incarcare al atelierului
  • Daca aveti mai mult de 2 comenzi la noi, aveti un discount de pana la 20 % ( va rugam solicitati codul de client daca nu il aveti - se genereaza dupa a 2-a comanda si se poate folosi de la a treia comanda) Codul trebuie mentionat in comanda!  
  • Preturile nu includ taxa de livrare

Persoana de contact, adresa de livrare completa si numar de telefon.
 
 Datele firmei / pentru personae fizice, conform legislatiei: nume, adresa si CNP
 
In tara produsul se livreaza prin curier rapid, cu plata ramburs. In strainatate produsul se livreaza cu Posta Romana (plata in contul dedicat proiectului) 
Perioada de livrare a comenzii este cuprinsă între 2 şi 5 saptamani de la definitivarea acesteia, in functie de mai multi factori. Data finala va fi agreata de comun acord si notata in fisa de productie


----------------------------------------------------
Precizati numele pe care se va personaliza foaia de zestre contemporana (care insoteste fiecare produs)


Asta a fost tot, multumim pentru rabdare si intelegere. Comenzile personalizate inseamna detalii:) Daca va grabiti, incercati un Voucher!---

Voucherele ne salveaza intotdeauna. Va grabiti? O comanda personalizata necesita timp, rabdare si atentie la detalii. Daca va grabiti, cea mai buna solutie este sa faceti cadou persoanei dragi un Voucher Mandra Chic. Cel care il va primi isi va putea face piesa de zestre contemporana pe care o va dori (pernita, traistuta, tricou, sort de bucatarie, etc) pe gustul sau. Scrieti-ne un email la contact@tarafagarasului.eu si personalizam impreuna gift cardul nostru special. Pret 17o / 270 ron (include produsul si taxa de livrare) Voucherul poate fi livrat de la noi din atelier, in format fizic, direct destinatarului, cu un curier rapid, sau poate fi trimis in format electronic.

----------

  (va stam la dispozitie, pe email sau la telefon, pentru lamuriri

 de luni pana vineri intre orele 10.00 si 17.00 )


contact@tarafagarasului.eu
0784222482

-------------------------------------------------


alte precizări 


 În cadrul campaniei de recuperare, preţuire, promovare, celebrare urbană & contemporană a pânzei de calitate, cu poveste şi destin, adunăm  şi salvăm aplicaţiile din lăzi de zestre vechi, colecţii bătrâne dar îngrijite, din dulapuri şi poduri prăfuite de timp sau cotloane uitate!  Sau cream altele noi, in atelier, dupa izvoade vechi atent studiate, sau inovand. Cu alte cuvinte, facem #zestrecontemporana

 Produsele noastre nu sunt perfecte ca finisaje, deoarece sunt lucrate manual, nu industrial. 
Foarte important: se spală cu mâna, în apă rece şi se tratează cu respect şi  preţuire -  unele aplicaţii au vechime chiar şi de peste 100 de ani (perioadă în care nuanţele erau obţinute din coloranţi naturali)

Tricoul, perna, sau şorţul bază sunt doar un display pe care încercăm permanent să îl îmbunătățim. Ne dorim să redăm pânzei tradiţionale, simbolurilor şi vorbelor autentice româneşti, valoarea şi preţuirea pe care le merită. Tocmai de aceea ne adresăm doar celor care înţeleg această poveste şi rezonează întru totul cu ea. Promovăm, de fapt, bucăţica de ţesătură şi vorba brodată pe ea (uneori săptămâni întregi), cu povestea lor cu tot, în aşa fel încât acestea să poată să fie recuperate, păstrate şi reinterpretate, la nesfârşit, în funcţie de imaginaţia şi nevoia fiecăruia de autentic, de bucurie!


Produsele noastre  fac parte dintr-un proiect social. Vânzarea acestora sprijină  construcția Muzeului de Pânze și Povești din satul Mândra, realizarea atelierelor de vară - care sunt dăruite gratuit copiilor din sat, construirea pe ulițele satului a unor instalații stradale îndemn la curățenie și bun simț și ajută la suplimentarea veniturilor pentru femeile din sat  cu care lucrăm.