Mândra Chic este un concept complex, care cuprinde ATELIERUL ȘEZĂTOARE - în cadrul căruia se creează piese de zestre contemporană sub formă de manifest cultural, inspirate de simbolistica și tradiția românească, SUVEICA MAMEI RUȚA ÎN JURUL LUMII - un proiect internațional de călătorie cu peste 1 milion de km în portofoliu, MUZEUL DE PÂNZE ȘI POVEȘTI – mic centru cultural și spațiu de expunere pentru colecții etnografice, de artă vizuală sau de tip cultural fashion, gazdă pentru campanii sociale, civice și de mediu, burse de educație și ateliere de creație și dezvoltare pentru copiii și adulții din comunitate, proiecte de identitate culturală locală.

duminică

Mic indrumar de comanda online

Voucher / Tricou / Hanorac / Haine copii (modele AICI)/  Pernă decor (pernă clasică, pernă colț românesc, pernă păpușă)  / Șorț de bucătărie / Insigne handmade / Traistă de acasă / Suport textil de farfurie / Față de masă / Batistă de buzunar
 

Tricou
: alb, bleumarin, gri 
Hanorac: roșu, bleumarin, albastru regal, verde sticlă
 Piese copii: alb sau nature 
 Șorțuri de bucătărie: bleumarin, albastru, roșu, verde, vișiniuDecupat (recomandat tricourilor feminine)
 nedecupat sau polo (doar pentru varianta masculină)

Vă rugăm să consultați cu atenție măsurătorile de AICI pentru a alege mărimea potrivită.
Pentru copii vă rugăm să precizați vârsta copilului și măsurați astfel: distanța între umeri spate, lățimea peste piept – de la subraț la subraț, lungime produs și lungime mânecă, dacă este cazul


Conceptul Mândra Chic presupune mix de broderie lucrată manual cu mesaj brodat mecanic. Scrieți mesajul corect, așa cum doriți să apară pe produsul de zestre contemporană comandat. Puteți comanda orice mesaj decent, nu mai lung însă de 30-35 caractere. În cazul în care textul este compoziție proprie și nu doriția ca el să rămână în portofolilu Mândra Chic, pentru a putea fi folosit și pentru alți clienți care este posibil să rezoneze cu el, vă rugăm să precizați acest lucru.


De regulă sugerăm să lăsați la latitudinea atelierului să potrivească nuanțele cu cele ale broderiei manuale. Dacă doriți o anumită culoare, vă rugăm să precizați 

        
Broderii unicat pentru tricouri ( timp de execuție de aproximativ 14 zile și prețuri între 158 și 175 ron) găsiți AICI (alegeți dintre cele disponibile și precizați codul )

          Broderii speciale pentru tricouri, cu timp de execuție de 30 de zile și prețuri între 200 și 300 ron, găsiți AICI (alegeți și precizați codul)

Pânze pentru hanorace găsiți AICI (alegeți dintre cele disponibile și precizați codul)

Broderii pentru tricouri set găsiți AICI (alegeți dintre cele disponibile și precizați codul) 


De regulă sugerăm să lăsați la latitudinea atelierului să poziționeze broderia. Dacă doriți o anumită poziționare, vă rugăm să precizați!

  • Ramburs la primirea coletului
  •  Transfer bancar


Codul de client se generează, la cerere, în cazul în care ați avut deja două comenzi la noi. Dacă îl aveți, puteți beneficia, la fiecare comandă, de diverse discounturi dedicate doar clienților fideli Mândra Chic. Vă rugăm precizați codul de client! 


Pentru a putea expedia comanda în condiții bune avem nevoie de următoarele informații: numele persoanei de contact, numărul de telefon al acesteia, adresa de livrare (localitate, județ, stradă, număr, bloc/clădire, etaj, apartament)

  • Persoană fizică (adresa)
  • Persoană juridică (datele firmei) Vă rugăm să notați în email alte observații!

-----

Expedierea din atelier se face prin Fan Courier între 7 și 30 de zile de la plasarea comenzii (în funcție de gradul de încărcare al atelierului și tipul broderiei alese – data estimată de expediere va fi trecută în fișa de producție pe care o veți primi după plasarea comenzii și pe care o agreăm împreună)
 Prețul afișat pentru fiecare produs în parte nu conține taxa de livrare Fan Courier (18 ron în zonele de acoperire Fan )Piesele personalizate nu se pot returna! 


----

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii 
de luni până vineri, între 10.00 - 17.00
contact@tarafagarasului.eu
0784222482