Mândra Chic este o mică întreprindere socială care creează zestre contemporană, sub formă de manifest cultural! Mândra Chic se implică activ în comunitatea din care face parte, prin intermediul celor 3 proiecte: Muzeul de Pânze și Povești, proictul internațional de călătorie "Suveica Mamei Ruța în jurul lumii" și Atelierele de Vară - dedicate, gratuit, copiilor din sat.

vineri

la Genuine.ro - povesti cu designeri la Carturesti (Bucuresti)
Am mers la Carturesti cu drag de proiectul Genuine.ro si cu o poveste mix-fusion din Tara Fagarasului. Cu t- shirt urile noastre Mandra Chic by Snobbish Brakfast - tricouri new style cu aplicatii vintage de panze autentice, romanesti, "reciclate cu stil" din lazile de zestre ale femeilor din Tara Fagarasului, cu brosele regionalism care au facut deliciul tuturor, o ie de mireasa veche de peste 120 de ani, cu multi prieteni si dulceata de mure pentru toata lumea...


 GENUINE.ro - eveniment original ALOMODA.ro - expozitie cu vanzare dedicata designului romanesc.Tema acestei editii: Distruge uratul de import cu frumosul romanesc.