Mândra Chic este o mică întreprindere socială care creează zestre contemporană, sub formă de manifest cultural! Mândra Chic se implică activ în comunitatea din care face parte, prin intermediul celor 3 proiecte: Muzeul de Pânze și Povești, proictul internațional de călătorie "Suveica Mamei Ruța în jurul lumii" și Atelierele de Vară - dedicate, gratuit, copiilor din sat.

joi

Voucher Mandra Chic
 
Vă grăbiți sau ați întârziat cu alegerea unui cadou pentru cineva drag? O comandă personalizată necesită timp, răbdare și atenție la detalii. În plus, știți și voi: gusturile nu se discută! Cea mai bună soluție este să faceți cadou persoanei dragi un Voucher Mandra Chic. Cel care îl va primi își va putea  alege sau personaliza  piesa de zestre contemporană pe gustul lui.

 Scrieți-ne un email la contact@tarafagarasului.eu și personalizăm, împreună, gift cardul nostru special. Preț 17o / 270 ron (include produsul și taxa de livrare) Voucherul poate fi livrat de la noi din atelier, în format fizic, direct destinatarului, cu un curier rapid, sau îl puteți primi în format electronic.