Mândra Chic este un concept complex, care cuprinde ATELIERUL ȘEZĂTOARE - în cadrul căruia se creează piese de zestre contemporană sub formă de manifest cultural, inspirate de simbolistica și tradiția românească, SUVEICA MAMEI RUȚA ÎN JURUL LUMII - un proiect internațional de călătorie cu peste 1 milion de km în portofoliu, MUZEUL DE PÂNZE ȘI POVEȘTI – mic centru cultural și spațiu de expunere pentru colecții etnografice, de artă vizuală sau de tip cultural fashion, gazdă pentru campanii sociale, civice și de mediu, burse de educație și ateliere de creație și dezvoltare pentru copiii și adulții din comunitate, proiecte de identitate culturală locală.

joi

Voucher Mandra Chic
 
Vă grăbiți sau ați întârziat cu alegerea unui cadou pentru cineva drag? O comandă personalizată necesită timp, răbdare și atenție la detalii. În plus, știți și voi: gusturile nu se discută! Cea mai bună soluție este să faceți cadou persoanei dragi un Voucher Mandra Chic. Cel care îl va primi își va putea  alege sau personaliza  piesa de zestre contemporană pe gustul lui.

 Scrieți-ne un email la contact@tarafagarasului.eu și personalizăm, împreună, gift cardul nostru special. Preț 17o / 270 ron (include produsul și taxa de livrare) Voucherul poate fi livrat de la noi din atelier, în format fizic, direct destinatarului, cu un curier rapid, sau îl puteți primi în format electronic.