Mândra Chic este o mică întreprindere socială care creează zestre contemporană, sub formă de manifest cultural! Mândra Chic se implică activ în comunitatea din care face parte, prin intermediul celor 3 proiecte: Muzeul de Pânze și Povești, proictul internațional de călătorie "Suveica Mamei Ruța în jurul lumii" și Atelierele de Vară - dedicate, gratuit, copiilor din sat.

luni

ARHIVA: Seturi de familie & copii


Mai jos aveti o selectie cu cateva Seturi de familie sau Tricouri Faine Mandra Chic pentru copii, UNICAT, care se realizeaza exclusiv la comanda, cu alte panze din colectiile disponibile in atelier. Pentru copii facem doar personalizari pe tricoul clientului. De asemenea avem si camasute si rochite speciale din materiale naturale cu aplicatii de panze si mesaje brodate.
Un indrumar de comanda online gasiti AICI 


 
                                                      ----------------------

 


CAMASI SI ROCHITE 
 ----
se pot face la comanda aici 
detaliile de dantela si text pot fi orice culoare doriti

O alternativa romaneasca la puzderia de tricouri cu Hannah Montana sau Spiderman, cauciucate si pline de sclipici! Display de bumbac, cu aplicatii de dantela manuala, panze si cusaturi fine, facute in casa, cu mana, de bunici, strabunici, matusi, vecine, tinere si batrane, harnice si dichisite. Vorbe romanesti autentice, brodate, ca o lectie, cu rost, despre traditie si specific national! 
Hainitele noastre se doresc a fi piese "sfatoase" in garderoba oricarui pitic, pastrate cu sfintenie si purtate la zile de sarbatoare. Pentru ca aplicatiile cusute sau brodate sunt unice, pretioase prin povestile pe care le aduc cu ele si rare, datorita faptului ca atelierul din cadrul Muzeului de Panze si Povesti produce in editie limitata.