Mândra Chic este un concept complex, care cuprinde ATELIERUL ȘEZĂTOARE - în cadrul căruia se creează piese de zestre contemporană sub formă de manifest cultural, inspirate de simbolistica și tradiția românească, SUVEICA MAMEI RUȚA ÎN JURUL LUMII - un proiect internațional de călătorie cu peste 1 milion de km în portofoliu, MUZEUL DE PÂNZE ȘI POVEȘTI – mic centru cultural și spațiu de expunere pentru colecții etnografice, de artă vizuală sau de tip cultural fashion, gazdă pentru campanii sociale, civice și de mediu, burse de educație și ateliere de creație și dezvoltare pentru copiii și adulții din comunitate, proiecte de identitate culturală locală.

luni

ARHIVA: Seturi de familie & copii

Arhivă

 
























































































                                                    

























----------------------













 


CAMASI SI ROCHITE 
 ----
se pot face la comanda aici 
detaliile de dantela si text pot fi orice culoare doriti

O alternativa romaneasca la puzderia de tricouri cu Hannah Montana sau Spiderman, cauciucate si pline de sclipici! Display de bumbac, cu aplicatii de dantela manuala, panze si cusaturi fine, facute in casa, cu mana, de bunici, strabunici, matusi, vecine, tinere si batrane, harnice si dichisite. Vorbe romanesti autentice, brodate, ca o lectie, cu rost, despre traditie si specific national! 
Hainitele noastre se doresc a fi piese "sfatoase" in garderoba oricarui pitic, pastrate cu sfintenie si purtate la zile de sarbatoare. Pentru ca aplicatiile cusute sau brodate sunt unice, pretioase prin povestile pe care le aduc cu ele si rare, datorita faptului ca atelierul din cadrul Muzeului de Panze si Povesti produce in editie limitata.