Mândra Chic este o mică întreprindere socială în cadrul Muzeului de Pânze și Povești, care creează zestre contemporană, sub formă de manifest cultural! Mândra Chic însemnă slow fashion, produs local, făcut pe îndelete, original și asumat, înseamnă design autentic și responsabil, lucru manual care însumează sute de ore de dichis și bună rânduială, pledoarie pentru consumul de produs românesc și susținerea micului artizan local. Mândra Chic înseamnă conceptul inovativ, introdus în anul 2009 pe piața românească, care mixează bucățele de broderii - uneori chiar de patrimoniu, cu vorbe brodate din folclorul vechi sau contemporan. Mândra Chic înseamnă implicare în comunitățile din care face parte (Țara Făgărașului și Țara Silvaniei), sub formă de locuri de muncă, exerciții de implicare civică, burse sau ateliere de creție dedicate gratuit copiilor. Mândra Chic înseamnă proiectul internațional de călătorie “Suveica Mamei Ruța în jurul lumii”, care are în portofoliu aproape 1 milion de km. Mândra Chic însemnă colecții etnografice, de cărți poștale cu povești, suveniruri, piese de zestre contemporană, cadouri românești emblematice, educație și dezvoltare locală!

luni

ARHIVA: Seturi de familie & copii


Mai jos aveti o selectie cu cateva Seturi de familie sau Tricouri Faine Mandra Chic pentru copii, UNICAT, care se realizeaza exclusiv la comanda, cu alte panze din colectiile disponibile in atelier. Pentru copii facem doar personalizari pe tricoul clientului. De asemenea avem si camasute si rochite speciale din materiale naturale cu aplicatii de panze si mesaje brodate.
Un indrumar de comanda online gasiti AICI 


 


                                                       ----------------------

 


CAMASI SI ROCHITE 
 ----
se pot face la comanda aici 
detaliile de dantela si text pot fi orice culoare doriti

O alternativa romaneasca la puzderia de tricouri cu Hannah Montana sau Spiderman, cauciucate si pline de sclipici! Display de bumbac, cu aplicatii de dantela manuala, panze si cusaturi fine, facute in casa, cu mana, de bunici, strabunici, matusi, vecine, tinere si batrane, harnice si dichisite. Vorbe romanesti autentice, brodate, ca o lectie, cu rost, despre traditie si specific national! 
Hainitele noastre se doresc a fi piese "sfatoase" in garderoba oricarui pitic, pastrate cu sfintenie si purtate la zile de sarbatoare. Pentru ca aplicatiile cusute sau brodate sunt unice, pretioase prin povestile pe care le aduc cu ele si rare, datorita faptului ca atelierul din cadrul Muzeului de Panze si Povesti produce in editie limitata.