Mândra Chic este o mică întreprindere socială care creează zestre contemporană, sub formă de manifest cultural! Mândra Chic se implică activ în comunitatea din care face parte, prin intermediul celor 3 proiecte: Muzeul de Pânze și Povești, proictul internațional de călătorie "Suveica Mamei Ruța în jurul lumii" și Atelierele de Vară - dedicate, gratuit, copiilor din sat.

luni

HAINE MICI IMPARATESTI - colectie de haine pentru copii

 
Anul trecut, la invitatia celor de la Klumea, am participat la "Ia Mania", un festival de traditii vechi si noi, care are loc in Republica Moldova, pe malul Nistrului. Am fost in juriul unui concurs national de design si ne-a fascinat colectia pentru copii semnata Natalia Stirbu. I-am propus o colaborare si a acceptat imediat! " HAINE MICI IMPARATESTI" este o colectie de hainute pentru copii, din materiale naturale, cu poveste si detalii chic, ascunse sau relevate discret, asemeni jocului dea "v-ati ascunselea"prin odaile unui castel infinit din lumea copilariei.  Colectie de piese unicat, pe care Natalia a creat-o impreuna cu echipa Mandra Chic, special pentru proiectul Coltul Romanes.
  

Piese unicat, ce se vand in scop educativ caritabil (Toti banutii vor fi folositi pentru o tabara mixta, ce se va desfasura in ultima saptamana din iulie, in Romania, pe Valea Barcaului. 10 copii din Republica Moldova vor face un schimb fratesc de povesti cu copii din Romania. Isi vor descoperi radacinile comune si vor pune in valoare individualitatile si caracteristicile particulare, invatand despre frumusetea diferentelor care pot uni:) O intalnire speciala, care sa lege si adune cele bune si sa spele cele rele ... Un proiect derulat in colaborare cu molDeco Chisinau si Fundatia AGAPIS Romania.
http://www.coltulromanesc.ro/pentru-copii.html