Mândra Chic este o mică întreprindere socială care creează zestre contemporană, sub formă de manifest cultural! Mândra Chic se implică activ în comunitatea din care face parte, prin intermediul celor 3 proiecte: Muzeul de Pânze și Povești, proictul internațional de călătorie "Suveica Mamei Ruța în jurul lumii" și Atelierele de Vară - dedicate, gratuit, copiilor din sat.

miercuri

Colecția C I V I C A

  Suntem ceea ce iubim, ce vorbim, ce purtăm, ce facem, ce ne asumăm, ce alegem, ce votăm!

C I V I C A” este o campanie civică inițiată de Fundația pentru Educație și Dezvoltare Locală AGAPIS din Sălaj, în colaborare cu Muzeul de Pânze și Povești din Țara Făgărașului, atelierul de zestre contemporană Mândra Chic și Colțul Românesc. 

 Suntem ceea ce Votăm este primul vizual al acestei campanii, realizat de grafic designerul Ada Mureșan și este o licență poetică pe care o folosim în realizarea unui kit de suveniruri civice, a unor ateliere sau  campanii de conștientizare și informare.  Tricou SUNTEM cod T01 
pret 50 ron plus taxele de transport
comanda la contact@tarafagarasului.euTricou SUNTEM cod T02
pret 50 ron plus taxele de transport
comanda la contact@tarafagarasului.eu


Sacoșa SUNTEM cod S01 
pret 25 ron plus taxele de transport
comanda la contact@tarafagarasului.eu


Proiectul își propune conștientizarea importanței votului și a oricărui tip de alegere, în urma unei informări prealabile, mai ales în rândul tinerilor. La alegerile Europarlamentare din 2014 au votat doar 28% dintre cei cu vârstă cuprinsă între 18-24 ani! Generația tânără trebuie să se implice, atât la nivelul identificării problemelor cât și ca parte din soluțiile propuse pentru problemele societății din care facem parte cu toții! Primul pas este informarea și participarea la vot.  Viitorul este al lor și depinde de ei! Ignoranța și neimplicarea pot naște monștri. 


În România urmează 2 ani cu 4 serii de alegeri! Haideți să ne implicăm în comunitățile din care facem parte pentru a conștientiza importanța participării la viața cetății și la vot!

Vă punem la dispoziție o serie de produse cu mesaj civic (cărți poștale cu povești, căni, insigne, stikere, tricouri, sacoșe de pânză, realizate prin transfer termic, pictură sau broderie manuală și mecanică)    hastagul #suntemceeaceVotăm pentru rețelele sociale dar și KITURI de lucru și suportul nostru pentru a realiza și voi ateliere de povești la o cană de lapte și miere, de scris cărți poștale, de pictură sau broderie manuală cu mesaje civice pe diverse suporturi. Indiferent că sunteți ONG, instituție a statului, companie privată, partid politic, profesor și vreți un astfel de atelier în cadrul Școlii Altfel, dați-ne un semn. Să ne implicăm împreună pentru o lume mai bună!

Detalii la contact@tarafagarasului.eu 

Banii rezultați în urma vânzării produselor din colecția C I V I C A vor fi folosiți pentru inițierea și derularea altor proiecte civice în comunitățile din care facem parte.Imagini de la atelierele în care am folosit 
KITUL nostru de lucru pentru pictură pe tricouri